SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
UNICEF € 2,- Herdenkingsmunt
Wissel gratis uw 2 euro om en voor elke transactie doneren wij € 1,- aan UNICEF
UNICEF 2 Euro Herdenkingsmunt
UNICEF 2 Euro Herdenkingsmunt

Wissel GRATIS uw 2 euro om en STEUN UNICEF

Voor elke transactie doneren wij € 1,- aan UNICEF!

Ter viering van het 75-jarig bestaan van UNICEF is er een bijzondere 2 euro herdenkingsmunt uitgegeven. U kunt bij Munt-Online deze prachtig ontworpen munt bemachtigen door geheel gratis uw € 2,- om te wisselen voor dit bijzondere exemplaar. Voor elke transactie doneren wij € 1,- aan UNICEF! U verkrijgt zo niet alleen een prachtig verzamel item, u steunt ook nog eens de goede initiatieven van UNICEF!

UNICEF wordt in 1946, na de Tweede Wereldoorlog, door de Verenigde Naties opgericht met als doel het welzijn van kinderen over de hele wereld te waarborgen. UNICEF staat voor “United Nations International Children's Emergency Fund” en het hoofdkwartier is gevestigd in New York. UNICEF kent vele wereldberoemde ambassadeurs. Denk aan Lionel Messi, Robbie Williams, Selena Gomez en Jackie Chan. In Nederland zijn ambassadeurs als Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials), Nicolette van Dam, Ranomi Kromowidjojo, Edwin Evers en Guus Meeuwis actief betrokken bij UNICEF. Prinses Beatrix is al sinds 1980 Beschermvrouwe van het Nederlands Comité UNICEF.

Wissel vandaag nog UW € 2,- om voor deze speciale Franse 2 euro herdenkingsmunt en draag bij aan de doelen van UNICEF. Voor elke transactie doneren wij € 1,- aan UNICEF! en zodoende helpt u mee het welzijn van kinderen over de hele wereld te verbeteren.